+90 332 355 37 36
Whatsapp Hattımız

KVKK

1) Kişisel verilerin toplanması hakkında bilgiler ve sorumlu kişinin iletişim bilgileri
1.1 Web sitemizi ziyaret ettiğiniz için mutluyuz ve ilginize teşekkür ederiz. Aşağıda, web sitemizi kullanırken kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında sizi bilgilendireceğiz. Kişisel veriler, kişisel olarak tanımlanabileceğiniz tüm verilerdir.
1.2 Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) anlamında bu web sitesinde veri işlemeden sorumlu kişi Polimedin.com'dur (sınırlı sorumluluk), Fevzi çakmak mahallesi 10660 sokak no :21 Karatay / Konya / TÜRKİYE Posta Kodu : 42050, Tel .: +90 332 355 37 36, E-Posta: info@poliemedincom. Kişisel verilerin işlenmesinden sorumlu kişi, kişisel verilerin işlenme amaçlarına ve yöntemlerine tek başına veya başkalarıyla birlikte karar veren gerçek veya tüzel kişidir.
1.3 Güvenlik nedenleriyle ve kişisel verilerin ve diğer gizli içeriğin aktarımını korumak için (örn. Sorumlu kişiye siparişler veya sorular), bu web sitesi bir SSL veya. TLS şifrelemesi. Şifreli bir bağlantıyı "https: //" karakter dizesi ve tarayıcı satırınızdaki kilit simgesiyle tanıyabilirsiniz.

2) Web sitemizi ziyaret ettiğinizde veri toplama Web sitemizi
yalnızca bilgi amaçlı kullanıyorsanız, yani kayıt olmadıysanız veya bize başka bir şekilde bilgi sağlamazsanız, yalnızca tarayıcınızın sunucumuza ilettiği verileri toplarız (sözde "sunucu günlüğü Dosyalar"). Web
sitemizi ziyaret ettiğinizde , web sitesini size göstermemiz için teknik olarak gerekli olan aşağıdaki verileri topluyoruz: - Ziyaret edilen web sitemiz
- Erişim anında tarih ve saat
- Bayt cinsinden gönderilen veri miktarı
- Kaynak / referans, sayfaya geldiğiniz yer
- kullanılan tarayıcı - kullanılan
işletim sistemi - Kullanılan
IP adresi (gerekirse: anonim biçimde)
İşleme, web sitemizin istikrarını ve işlevselliğini iyileştirmeye yönelik meşru menfaatimiz temelinde Madde 6 paragraf 1 lit. f GDPR uyarınca gerçekleştirilir. Veriler başka bir şekilde başkalarına aktarılmayacak veya kullanılmayacaktır. Bununla birlikte, yasadışı kullanımın somut göstergeleri varsa, sunucu günlük dosyalarını geriye dönük olarak kontrol etme hakkımızı saklı tutuyoruz.

3) çerezler
Web sitemizi ziyaret etmeyi çekici kılmak ve belirli işlevlerin kullanılmasını sağlamak için çeşitli sayfalarda sözde çerezler kullanıyoruz. Bunlar, cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Kullandığımız çerezlerden bazıları, tarayıcı oturumunun bitiminden sonra, yani tarayıcınızı kapattıktan sonra (sözde oturum çerezleri) silinir. Diğer çerezler cihazınızda kalır ve bir sonraki ziyaretinizde tarayıcınızın tanınmasını sağlar (kalıcı çerezler olarak adlandırılır). Çerezler ayarlanırsa, tarayıcı ve konum verileri gibi belirli kullanıcı bilgilerini ve ayrıca bireysel bazda IP adresi değerleri toplar ve işlerler. Kalıcı tanımlama bilgileri, tanımlama bilgisine bağlı olarak değişebilen belirli bir süre sonra otomatik olarak silinir.
Bazı durumlarda, çerezler ayarları kaydederek sipariş sürecini basitleştirmek için kullanılır (örneğin, web sitesini daha sonra ziyaret etmek için sanal bir alışveriş sepetinin içeriğini hatırlamak). Kişisel veriler, kullandığımız bireysel çerezler tarafından da işleniyorsa, işlem, Madde 6 Paragraf 1 lit. b GDPR uyarınca, Madde 6 Paragraf 1 lit. a GDPR uyarınca sözleşmenin yürütülmesi için gerçekleşir. Meşru menfaatlerimizi web sitesinin mümkün olan en iyi işlevselliği ve sayfa ziyaretinin müşteri dostu ve etkili bir şekilde tasarlanması için korumak için veya Madde 6 paragraf 1 lit. f GDPR uyarınca verilen izin durumunda.
Tarayıcınızı, tanımlama bilgilerinin ayarlanması hakkında bilgi sahibi olacak şekilde ayarlayabileceğinizi ve bunları kabul edip etmemeye ya da belirli durumlarda veya genel olarak tanımlama bilgilerinin kabul edilmesini hariç tutup bırakmayacağınıza bireysel olarak karar verebileceğinizi unutmayın. Her tarayıcı, çerez ayarlarını yönetme biçiminde farklılık gösterir. Bu, çerez ayarlarınızı nasıl değiştirebileceğinizi açıklayan her tarayıcının yardım menüsünde açıklanmaktadır. Bunu ilgili tarayıcı için aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz:
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https: / / support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies
Lütfen unutmayın kabul edilmez, web sitemizin işlevselliği kısıtlanabilir.

4) iletişim
Bizimle iletişime geçtiğinizde (örn. İletişim formu veya e-posta yoluyla) kişisel veriler toplanır. Bir iletişim formu durumunda hangi verilerin toplandığı ilgili iletişim formundan görülebilir. Bu veriler, yalnızca talebinizi yanıtlamak veya iletişim ve ilgili teknik yönetimin sağlanması amacıyla saklanır ve kullanılır. Bu verileri işlemenin yasal dayanağı, GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının f bendi uyarınca talebinizi yanıtlamaya yönelik meşru menfaatimizdir. İrtibat kişiniz bir sözleşme imzalamayı hedefliyorsa, işleme için ek yasal dayanak Madde 6 paragraf 1 litre b GDPR'dir. İsteğiniz işlendikten sonra verileriniz silinecektir. Koşullardan çıkarılabilirse durum budur

5) Bir müşteri hesabı açarken ve sözleşme işleme için veri işleme
Madde 6 (1) (b) GDPR uyarınca, kişisel veriler, bir sözleşmenin yürütülmesi veya bir müşteri hesabı açılması amacıyla bize vermeniz halinde toplanmaya ve işlenmeye devam edecektir. Hangi verilerin toplandığı ilgili giriş formlarından görülebilir. Müşteri hesabınızın silinmesi herhangi bir zamanda mümkündür ve sorumlu kişinin yukarıdaki adresine bir mesaj gönderilerek yapılabilir. Sözleşmeyi işlemek için sağladığınız verileri kaydeder ve kullanırız. Sözleşme tamamen işlendikten veya müşteri hesabınız silindikten sonra, verileriniz vergi ve ticari saklama süreleri nedeniyle bloke edilecek ve bu süreler dolduktan sonra silinecektir.

6) Yorum işlevi
Bu web sitesindeki yorum işlevinin bir parçası olarak, yorumunuza ek olarak, yorumun oluşturulduğu zaman ve seçtiğiniz yorumcunun adı hakkındaki bilgiler kaydedilecek ve bu web sitesinde yayınlanacaktır. IP adresiniz de kaydedilir ve kaydedilir. IP adresi, güvenlik nedeniyle ve ilgili kişinin bir yorum göndererek veya yasadışı içerik göndererek üçüncü şahısların haklarını ihlal etmesi durumunda saklanır. Üçüncü bir şahsın yayınlanan içeriğinize yasa dışı olduğu gerekçesiyle itiraz etmesi durumunda sizinle iletişim kurabilmemiz için e-posta adresinize ihtiyacımız var. Verilerinizi depolamanın yasal dayanağı, Madde 6 Paragraf 1 lit. b ve f GDPR'dir. Üçüncü şahısların yasadışı olduklarından şikayet etmesi durumunda yorumları silme hakkımızı saklı tutuyoruz.
Bir kullanıcı olarak takip yorumlarına abone olabilirsiniz. Belirtilen e-posta adresinin sahibi olduğunuzdan emin olmak için bir onay e-postası alacaksınız (çift kayıt prosedürü). Yorumlara abone olma durumunda veri işlemenin yasal dayanağı, GDPR'nin 6. Maddesinin 1. Fıkrasının yanmasıdır. Gelecekte geçerli olmak üzere, devam eden yorum aboneliklerinden istediğiniz zaman çıkabilirsiniz; abonelikten nasıl çıkacağınızla ilgili daha fazla bilgi için lütfen onay e-postasına bakın.

7) Müşteri verilerinin doğrudan reklam için kullanılması
7.1 E-posta bültenimize kayıt
E-posta bültenimize kaydolursanız, size düzenli olarak tekliflerimiz hakkında bilgi göndereceğiz. Haber bültenini göndermek için zorunlu olan tek bilgi e-posta adresinizdir. Daha fazla veri sağlanması isteğe bağlıdır ve size kişisel olarak hitap edebilmek için kullanılır. Haber bültenini göndermek için sözde çift kayıt prosedürünü kullanıyoruz. Bu, size yalnızca, haber bültenini almayı kabul ettiğinizi açıkça bize onaylamanız durumunda bir e-posta bülteni göndereceğimiz anlamına gelir. Daha sonra, ileride haber bültenini almak istediğinizi onaylamak için bir bağlantıya tıklamanızı isteyen bir onay e-postası göndereceğiz.
Onay bağlantısını etkinleştirerek, kişisel verilerinizin Madde 6 (1) (a) GDPR uyarınca kullanımına izin vermiş olursunuz. Haber bültenine kaydolduğunuzda, e-posta adresinizin olası herhangi bir kötüye kullanımını daha sonraki bir noktada izleyebilmek için İnternet Servis Sağlayıcısı (ISS) tarafından girilen IP adresinizi ve kayıt tarih ve saatini kaydederiz. zamanında. Haber bültenine kayıt olurken tarafımızdan toplanan veriler, yalnızca haber bülteni aracılığıyla reklam vermek amacıyla kullanılır. Haber bülteninde verilen bağlantıyı kullanarak veya yukarıda belirtilen sorumlu kişiye bir mesaj göndererek istediğiniz zaman haber bülteninden çıkabilirsiniz. Aboneliğinizi iptal ettikten sonra, e-posta adresiniz haber bülteni dağıtım listemizden derhal silinecektir,
7.2 E-posta haber bültenini mevcut müşterilere gönderme
Mal veya hizmet satın alırken bize e-posta adresinizi verdiyseniz, size benzer ürünler veya hizmetler için ürün yelpazemizden düzenli olarak e-posta yoluyla teklifler gönderme hakkımızı saklı tutuyoruz. Bölüm 7 (3) UWG uyarınca, bunun için sizden ayrı bir izin almamız gerekmemektedir. Bu bağlamda, veri işleme yalnızca GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının 1. fıkrası uyarınca kişiselleştirilmiş doğrudan postadaki meşru menfaatimiz temelinde gerçekleşir. E-posta adresinizin bu amaçla kullanılmasına başlangıçta itiraz ettiyseniz, size bir e-posta göndermeyeceğiz. E-posta adresinizin yukarıda belirtilen reklam amacıyla kullanılmasına, başında adı geçen sorumlu kişiye bildirimde bulunarak, gelecekte geçerli olacak şekilde istediğiniz zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz. Bunun için yalnızca temel tarifelere göre iletim masraflarını ödemeniz gerekir. İtirazınız alındıktan sonra, e-posta adresinizin reklam amaçlı kullanımı derhal durdurulacaktır.
7.3 GetResponse aracılığıyla
haber bültenlerinin gönderilmesi E-posta bültenlerimiz, haber bültenine kayıt olurken verdiğiniz verileri aktardığımız teknik servis sağlayıcısı GetResponse Sp. Z oo, Arkonska 6, A3, Gdansk (80-387) aracılığıyla gönderilir. Bu devir, Madde 6 (1) (f) GDPR uyarınca gerçekleşir ve etkili, güvenli ve kullanıcı dostu bir haber bülteni sistemi kullanma konusundaki meşru menfaatimize hizmet eder. Haber bültenini almak amacıyla girdiğiniz veriler (örn. E-posta adresi) GetResponse'nin AB'deki sunucularında saklanacaktır.
GetResponse bu bilgileri, haber bültenini bizim adımıza göndermek ve istatistiksel olarak değerlendirmek için kullanır. Değerlendirme için, gönderilen e-postalar, web sitemizde depolanan tek piksellik görüntü dosyalarını temsil eden web işaretçileri veya izleme pikselleri içerir. Bu şekilde bir haber bülteni mesajının açılıp açılmadığı ve hangi bağlantıların tıklandığı belirlenebilir. Teknik bilgiler de kaydedilir (örn. Erişim zamanı, IP adresi, tarayıcı türü ve işletim sistemi). Veriler yalnızca anonimleştirilmiş biçimde toplanır ve diğer kişisel verilerinizle bağlantılı değildir; doğrudan kişisel referans hariçtir. Bu veriler yalnızca haber bülteni kampanyalarının istatistiksel analizi için kullanılır. Bu analizlerin sonuçları kullanılabilir gelecekteki haber bültenlerini alıcıların çıkarlarına daha iyi uyarlamak. İstatistiksel değerlendirme amacıyla veri analizine itiraz etmek istiyorsanız, haber bülteni aboneliğinizi iptal etmelisiniz.
Ayrıca GetResponse, hizmetin ihtiyaç temelli tasarımı ve optimizasyonundaki meşru menfaati nedeniyle ve ayrıca pazar araştırması amaçları için, örneğin GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının f bendi uyarınca bu verileri kullanabilir. alıcıların geldiği ülkeler. Ancak GetResponse, haber bülteni alıcılarımızın verilerini kendilerine yazmak veya üçüncü şahıslara iletmek için kullanmaz.
GetResponse ile bir sipariş işleme sözleşmesi imzaladık, bununla GetResponse'yi müşterilerimizin verilerini korumak ve üçüncü şahıslara aktarmamakla yükümlü kılıyoruz.
GetResponse'nin veri koruma hükümlerini buradan görüntüleyebilirsiniz: https://www.getresponse.de/email-marketing/legal/datenschutz.html
7.4 Posta yoluyla reklam
Kişiselleştirilmiş doğrudan postadaki meşru menfaatimiz temelinde, adınızı ve soyadınızı, posta adresinizi ve - bu ek bilgileri sizden sözleşme ilişkisinin bir parçası olarak aldığımız sürece - unvanınızı, akademik derecesi, doğum yılı ve mesleğiniz, GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca endüstri veya işletme adını kaydetmek ve size posta yoluyla ürünlerimiz hakkında ilginç teklifler ve bilgiler göndermek için kullanmak.
Verilerinizin bu amaçla saklanmasına ve kullanılmasına her zaman sorumlu kişiye bir mesaj göndererek itiraz edebilirsiniz.
7.5 Malların mevcut olduğunun e-posta ile bildirilmesi
Çevrimiçi mağazamızda e-posta yoluyla size uygunluk zamanını bildirmek için seçilen, geçici olarak kullanılamayan makaleler seçeneği sunarsak, malların mevcudiyeti için e-posta bildirim hizmetimize kaydolabilirsiniz. Malların mevcudiyetine ilişkin e-posta bildirim hizmetimize kaydolursanız, size seçtiğiniz ürünün mevcudiyeti hakkında tek seferlik bir e-posta göndereceğiz. Bu bildirimi göndermek için zorunlu olan tek bilgi e-posta adresinizdir. Daha fazla veri sağlanması isteğe bağlıdır ve size kişisel olarak hitap edebilmek için kullanılabilir. Bu bildirimi göndermek için sözde çift kayıt prosedürünü kullanıyoruz. Bu şu anlama gelir, sadece böyle bir mesajı almayı kabul ettiğinizi bize açıkça onaylamanız halinde size uygun bir bildirim göndereceğimizi. Daha sonra, böyle bir bildirim almak istediğinizi onaylamak için bir bağlantıya tıklamanızı isteyen bir onay e-postası göndereceğiz.
Onay bağlantısını etkinleştirerek, kişisel verilerinizin Madde 6 (1) (a) GDPR uyarınca kullanımına izin vermiş olursunuz. Malların mevcudiyetine ilişkin e-posta bildirim hizmetimize kaydolduğunuzda, e-postanızın olası kötüye kullanımını önlemek için İnternet Hizmet Sağlayıcısı (ISS) tarafından girilen IP adresinizi ve kayıt tarih ve saatini kaydederiz. daha sonra anlayabilmek için adres. Malların mevcudiyeti hakkında e-posta bildirim hizmetimize kaydolurken tarafımızdan toplanan veriler, yalnızca çevrimiçi mağazamızda belirli bir ürünün mevcudiyeti hakkında sizi bilgilendirmek amacıyla kullanılır. Malların mevcudiyeti için e-posta bildirim hizmetinden, yukarıda belirtilen sorumlu kişiye bir mesaj göndererek istediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Aboneliğinizi iptal ettikten sonra, verilerinizin daha fazla kullanılmasına açıkça rıza göstermediğiniz veya bunun dışındaki verileri kullanma hakkımızı saklı tutmadıkça, e-posta adresiniz bu amaç için oluşturulmuş posta listemizden derhal silinecektir. kanun ve bu beyannamede sizi bilgilendirdiğimiz.

8) Sipariş işleme için veri işleme
8.1 Siparişinizi işleme koymak için, imzalanan sözleşmelerin yürütülmesinde bizi tamamen veya kısmen destekleyen aşağıdaki hizmet sağlayıcı (lar) ile birlikte çalışıyoruz. Bu hizmet sağlayıcılara aşağıdaki bilgiler doğrultusunda belirli kişisel veriler iletilir.
Tarafımızdan toplanan kişisel veriler, malların teslimi için gerekli olduğu sürece, sözleşme işleminin bir parçası olarak teslimatla görevlendirilen nakliye şirketine iletilecektir. Ödeme işlemi için gerekliyse, ödeme verilerinizi ödeme işleminin bir parçası olarak görevlendirilen kredi kuruluşuna ileteceğiz. Ödeme hizmeti sağlayıcıları kullanılırsa, sizi aşağıda bu konuda açıkça bilgilendireceğiz. Veri aktarımının yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 lit. b'dir.
8.2 Kişisel verilerin nakliye hizmeti sağlayıcılarına aktarılması
- Deutsche Post
Mallar Deutsche Post (Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn) tarafından teslim edilirse, GDPR'nin teslimatından önce Madde 6 (1) (a) uyarınca e-posta adresinizi vereceğiz. Sipariş sürecinde bunun için açık rızanızı vermiş olmanız koşuluyla, teslimat tarihini kabul etmek veya teslimatı duyurmak amacıyla Deutsche Post'a mal. Aksi takdirde, GDPR Madde 6 (1) (b) uyarınca teslimat amacıyla yalnızca alıcının adını ve teslimat adresini Deutsche Post'a ileteceğiz. Transfer, yalnızca malların teslimi için gerekliyse gerçekleşir. Bu durumda, teslimat tarihinin Deutsche Post ile önceden koordinasyonu veya teslimat bildirimi mümkün değildir.
Onay, yukarıda adı geçen sorumlu kişi veya Deutsche Post karşısında gelecek için geçerli olacak şekilde herhangi bir zamanda iptal edilebilir.
- DHL
Mallar nakliye hizmeti sağlayıcısı DHL (DHL Paket GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn) tarafından teslim edilirse, malların tesliminden önce Madde 6 (1) (a) uyarınca e-posta adresinizi vereceğiz. Sipariş sürecinde bunun için açık rızanızı vermiş olmanız koşuluyla, bir teslimat tarihinin veya DHL'e teslimat bildiriminin koordinasyonunun amacı. Aksi takdirde, GDPR Madde 6 (1) (b) uyarınca teslimat amacıyla yalnızca alıcının adını ve teslimat adresini DHL'e ileteceğiz. Transfer, yalnızca malların teslimi için gerekliyse gerçekleşir. Bu durumda, teslimat tarihinin DHL ile önceden koordinasyonu veya teslimat bildirimi mümkün değildir.
Onay, yukarıda belirtilen sorumlu kişi veya nakliye hizmeti sağlayıcısı DHL karşısında gelecekte geçerli olacak şekilde herhangi bir zamanda iptal edilebilir.
- DPD
Mallar nakliye hizmeti sağlayıcısı DPD (DPD Deutschland GmbH, Wailandtstraße 1, 63741 Aschaffenburg) tarafından teslim edilirse, mallar Madde 6 Paragraf 1 litreye uygun olarak teslim edilmeden önce e-posta adresinizi ve telefon numaranızı vereceğiz. sipariş sürecinde bunun için açık rızanızı vermiş olmanız koşuluyla, bir teslimat tarihini kabul etmek veya DPD'ye teslimatı duyurmak. Aksi takdirde, GDPR Madde 6 (1) (b) uyarınca teslimat amacıyla yalnızca alıcının adını ve teslimat adresini DPD'ye ileteceğiz. Transfer, yalnızca malların teslimi için gerekliyse gerçekleşir. Bu durumda, teslimat tarihinin DPD veya teslimat bildirimi ile önceden koordinasyonu mümkün değildir.
Onay, yukarıda adı geçen sorumlu kişi veya nakliye hizmeti sağlayıcısı DPD karşısında gelecekte geçerli olacak şekilde herhangi bir zamanda iptal edilebilir.
- Hermes
Malların teslimi, nakliye hizmeti sağlayıcısı Hermes (Hermes Logistik Gruppe Deutschland GmbH, Essener Straße 89, 22419 Hamburg) tarafından gerçekleştiriliyorsa, Madde 6 Paragraf 1 uyarınca malların tesliminden önce e-posta adresinizi vereceğiz. Sipariş sürecinde bunun için açık rızanızı vermeniz koşuluyla, teslimat tarihini kabul etmek veya Hermes'e teslimatı duyurmak amacıyla. Aksi takdirde, GDPR Madde 6 (1) (b) uyarınca teslimat amacıyla yalnızca alıcının adını ve teslimat adresini Hermes'e ileteceğiz. Transfer, yalnızca malların teslimi için gerekliyse gerçekleşir. Bu durumda, teslimat tarihinin Hermes ile önceden koordinasyonu veya sevkıyatın teslimatı ile ilgili durum bilgilerinin iletilmesi mümkün değildir.
Onay, yukarıda adı geçen sorumlu kişi veya nakliye hizmeti sağlayıcısı Hermes karşısında gelecekte geçerli olacak şekilde herhangi bir zamanda iptal edilebilir.
- GÜÇ KAYNAĞI
Mallar nakliye hizmeti sağlayıcısı UPS (United Parcel Service Deutschland Inc. & Co. OHG, Görlitzer Straße 1, 41460 Neuss) tarafından teslim edilirse, mallar Madde 6 Paragraf 1 uyarınca teslim edilmeden önce e-posta adresinizi vereceğiz. Sipariş sürecinde bunun için açık rızanızı vermeniz koşuluyla, teslimat tarihini kabul etmek veya UPS'e teslimatı duyurmak amacıyla bir GDPR. Aksi takdirde, GDPR Madde 6 (1) (b) uyarınca teslimat amacıyla yalnızca alıcının adını ve teslimat adresini UPS'e ileteceğiz. Transfer, yalnızca malların teslimi için gerekliyse gerçekleşir. Bu durumda, teslimat tarihinin UPS ile önceden koordinasyonu veya gönderi teslimatının durum bilgilerinin iletilmesi mümkün değildir.
Onay, yukarıda adı geçen sorumlu kişi veya nakliye hizmeti sağlayıcısı UPS karşısında gelecekte geçerli olacak şekilde herhangi bir zamanda iptal edilebilir.
8.3 Ödeme hizmeti sağlayıcılarının kullanımı (ödeme hizmetleri)
- Amazon Pay
Ödeme yöntemi "Amazon Pay" seçilirse, ödeme, ödeme hizmeti sağlayıcısı Amazon Payments Europe sca, 38 avenue JF Kennedy, L-1855 Lüksemburg (bundan sonra: "Amazon Payments" olarak anılacaktır) tarafından işleme alınacaktır. Sipariş sürecinin bir parçası olarak bilgiler ve GDPR Madde 6 Paragraf 1 litre b uyarınca siparişinizle ilgili bilgiler. Verileriniz, yalnızca ödeme hizmeti sağlayıcısı Amazon Payments ile ödemelerin işlenmesi amacıyla ve yalnızca bunun için gerekli olduğu ölçüde aktarılır. Amazon Payments'ın veri koruma hükümleri hakkında daha fazla bilgiyi şu İnternet adresinde bulabilirsiniz: https://pay.amazon.com/de/help/201751600
- Apple Pay
Apple Distribution International (Apple), Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, İrlanda'dan "Apple Pay" ödeme yöntemini seçerseniz, ödeme iOS, watchOS ile çalıştırılan terminal cihazınızın "Apple Pay" işlevi aracılığıyla işlenecektir. veya "Apple Pay" ile saklanan bir ödeme kartından para çekerek macOS. Apple Pay, işlemlerinizi korumak için aygıt donanımınızda ve yazılımınızda yerleşik olarak bulunan güvenlik özelliklerini kullanır. Bir ödemeyi onaylamak için, daha önce belirttiğiniz bir kodu girmeniz ve cihazınızın "Face ID" veya "Touch ID" işlevini kullanarak doğrulamanız gerekir.
Ödemenin işlenmesi amacıyla, sipariş sürecinde verdiğiniz bilgiler, siparişinizle ilgili bilgilerle birlikte şifrelenmiş biçimde Apple'a aktarılacaktır. Apple daha sonra, veriler ödemeyi gerçekleştirmek için Apple Pay'de depolanan ödeme kartının ödeme hizmeti sağlayıcısına iletilmeden önce geliştiriciye özel bir anahtarla bu verileri yeniden şifreler. Şifreleme, yalnızca satın alma işleminin yapıldığı web sitesinin ödeme ayrıntılarına erişmesini sağlar. Ödeme yapıldıktan sonra Apple, ödemenin başarılı olduğunu onaylamak için cihaz hesap numaranızı ve işleme özgü, dinamik bir güvenlik kodunu orijinal web sitesine gönderir.
Kişisel veriler açıklanan iletimlerde işlenirse, işleme yalnızca GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının b bendi uyarınca ödeme işleme amacıyla gerçekleştirilir.
Apple, yaklaşık satın alma tutarı, yaklaşık tarih ve saat ve işlemin başarıyla tamamlanıp tamamlanmadığı dahil olmak üzere anonimleştirilmiş işlem verilerini saklar. Anonimleştirme, herhangi bir kişisel referansı tamamen ortadan kaldırır. Apple, "Apple Pay" i ve diğer Apple ürün ve hizmetlerini iyileştirmek için anonimleştirilmiş verileri kullanır.
Mac'te Safari aracılığıyla yapılan bir satın alma işlemini tamamlamak için iPhone veya Apple Watch'ta Apple Pay'i kullandığınızda, Mac ve yetkilendirme cihazı Apple sunucularındaki şifreli bir kanal üzerinden iletişim kurar. Apple, bu bilgilerin hiçbirini sizi kişisel olarak tanımlamak için kullanılabilecek bir biçimde işlemez veya saklamaz. İPhone ayarlarınızdan Mac'inizde Apple Pay'i kullanma özelliğini kapatabilirsiniz. "Wallet ve Apple Pay" e gidin ve "Mac'te Ödemelere İzin Ver" seçeneğinin işaretini kaldırın.
Apple Pay ile veri koruma hakkında daha fazla bilgi şu İnternet
adresinde bulunabilir : https://support.apple.com/de-de/HT203027 - Klarna
Bir Klarna ödeme hizmeti seçilirse, ödeme Klarna Bank AB (publ) [https://www.klarna.com/de], Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, İsveç (bundan böyle "Klarna") tarafından işlenecektir. Ödemenin işlenmesini sağlamak için kişisel verileriniz (ad ve soyad, sokak, ev numarası, posta kodu, şehir, cinsiyet, e-posta adresi, telefon numarası ve IP adresi) ve ayrıca siparişle ilgili veriler (örn. fatura tutarı, makale, teslimat türü), sipariş sürecinin bir parçası olarak GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının 1. fıkrası uyarınca buna açıkça rıza göstermeniz koşuluyla, kimlik ve kredi kontrolü amacıyla Klarna'ya iletilir. . Verilerinizin hangi kredi kuruluşlarına iletilebileceğini burada görebilirsiniz:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/credit_rating_agencies
Kredi raporu olasılık değerlerini (sözde puan değerleri) içerebilir. Puan değerleri kredi raporunun sonucuna dahil edildiği sürece, bunlar bilimsel olarak kabul edilmiş matematiksel-istatistiksel prosedüre dayanmaktadır. Puan değerlerinin hesaplanması, bunlarla sınırlı olmamak üzere, adres verilerini içerir. Klarna, bir ödeme temerrüdünün istatistiksel olasılığı hakkında alınan bilgileri, sözleşme ilişkisinin kurulması, uygulanması veya sona ermesi konusunda dengeli bir karar için kullanır.
Veri işlemeden sorumlu kişiye veya Klarna'ya bir mesaj göndererek onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Ancak, sözleşmeye dayalı ödeme işlemleri için gerekliyse, Klarna yine de kişisel verilerinizi işleme hakkına sahip olabilir.
Kişisel bilgileriniz, geçerli veri koruma düzenlemelerine ve Almanya'da bulunan veri sahipleri için Klarna'nın veri koruma düzenlemelerindeki bilgilere uygun olarak işlenir https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/ 0 / de_de / privacy
veya Avusturya'da bulunan Etkilenen kişiler için https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_at/privacy
ele alınmıştır.
- Mollie
Ödeme hizmeti sağlayıcısı Mollie'den bir ödeme yöntemi seçerseniz, ödeme, ödeme hizmeti sağlayıcısı Mollie BV, Keizersgracht 313, 1016 EE Amsterdam, Hollanda tarafından işlenecek ve sipariş sürecinde verdiğiniz bilgileri size sağlayacağız. GDPR Madde 6 Paragraf 1 litre b uyarınca siparişinizle ilgili bilgiler (ad, adres, IBAN, BIC, fatura tutarı, para birimi ve işlem numarası) Verileriniz, yalnızca ödeme hizmeti sağlayıcısı Mollie ile ödemelerin işlenmesi amacıyla ve yalnızca bunun için gerekli olduğu ölçüde aktarılır.
- HEMEN
Ödeme yöntemi "SOFORT" seçilirse, ödeme, ödeme hizmeti sağlayıcısı SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 Münih, Almanya (bundan böyle "SOFORT" olarak anılacaktır) tarafından işleme alınacaktır ve sipariş sürecinde verdiğiniz bilgileri göndereceğiz GDPR Madde 6 Paragraf 1 lit.b uyarınca siparişinizle ilgili bilgilerle birlikte. Sofort GmbH, Klarna Group'un (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Stockholm, İsveç) bir parçasıdır. Verileriniz, yalnızca ödeme hizmeti sağlayıcısı SOFORT ile ödemelerin işlenmesi amacıyla ve yalnızca bunun için gerekli olduğu ölçüde aktarılır. SOFORT'un veri koruma hükümleri hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki İnternet adresinde bulabilirsiniz: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz.
8.4 Kredi kontrollerinin yapılması
- Creditreform Herford & Minden
Peşin ödeme yapmamız durumunda (örn. Hesaba teslimat), müşterilerimizin ödeme güçlerini belirleme konusundaki meşru menfaatimizi korumak için matematiksel-istatistiksel prosedürlere dayalı bir kredi kontrolü yapma hakkını saklı tutarız. Kredi kontrolü için gerekli kişisel verileri GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca aşağıdaki hizmet sağlayıcıya iletiriz:
Creditreform Herford & Minden Dorff GmbH & Co. KG
Krellstrasse 68
32584 Löhne
Kredi raporu, olasılık değerlerini (sözde puan değerleri) içerebilir. Puan değerleri kredi raporunun sonucuna dahil edildiği sürece, bunlar bilimsel olarak kabul edilmiş matematiksel-istatistiksel prosedüre dayanmaktadır. Puan değerlerinin hesaplanması, bunlarla sınırlı olmamak üzere, adres verilerini içerir. Bir sözleşme ilişkisinin kurulması, uygulanması veya feshedilmesine karar vermek amacıyla, istatistiksel temerrüt olasılığına ilişkin olarak kredi kontrolünün sonucunu kullanırız.
Verilerinizin bu şekilde işlenmesine, veri işlemeden sorumlu kişiye veya yukarıda belirtilen kredi kuruluşuna bir mesaj göndererek istediğiniz zaman itiraz edebilirsiniz. Ancak, sözleşmeye dayalı ödeme işlemleri için gerekliyse kişisel verilerinizi işleme hakkımız olabilir.
- Schufa Holding
Peşin ödeme yapmamız durumunda (örn. Hesapta teslimat), müşterilerimizin ödeme gücünü belirleme konusundaki meşru menfaatimizi korumak için matematiksel-istatistiksel prosedürlere dayalı bir kredi kontrolü yapma hakkını saklı tutarız. Kredi kontrolü için gerekli olan kişisel verileri GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca aşağıdaki hizmet sağlayıcıya iletiyoruz:
SCHUFA Holding AG
Kormoranweg 5
65201 Wiesbaden
Kredi raporu olasılık değerlerini (sözde puan değerleri) içerebilir. Puan değerleri kredi raporunun sonucuna dahil edildiği sürece, bunlar bilimsel olarak kabul edilmiş matematiksel-istatistiksel prosedüre dayanmaktadır. Puan değerlerinin hesaplanması, bunlarla sınırlı olmamak üzere, adres verilerini içerir. Bir sözleşmeye dayalı ilişkinin kurulması, uygulanması veya sona ermesine karar vermek amacıyla, istatistiksel temerrüt olasılığına ilişkin olarak kredi kontrolünün sonucunu kullanırız.
Verilerinizin bu şekilde işlenmesine, veri işlemeden sorumlu kişiye veya yukarıda belirtilen kredi kuruluşuna bir mesaj göndererek istediğiniz zaman itiraz edebilirsiniz. Ancak, sözleşmeye dayalı ödeme işlemleri için gerekliyse kişisel verilerinizi işleme hakkımız olabilir.

9) Değerlendirme hatırlatıcısı için iletişim Kişisel
değerlendirme
hatırlatıcısı (bir müşteri değerlendirme sistemi tarafından gönderilmez) E-posta adresinizi, vermiş olmanız koşuluyla, kullandığımız değerlendirme sistemi için siparişinizin bir değerlendirmesini göndermek için bir defalık hatırlatma olarak kullanırız. Siparişiniz sırasında veya sonrasında bize açık rızanız Art. 6 para. 1 lit. a GDPR.
Veri işlemeden sorumlu kişiye bir mesaj göndererek istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz.

10) Sosyal medyanın kullanımı: Videolar
YouTube videolarının kullanımı
Bu web sitesi, Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5'e ait olan "YouTube" sağlayıcısının videolarını görüntülemek ve oynatmak için YouTube yerleştirme işlevini kullanır. , İrlanda ("Google").
Sağlayıcıya göre, video (lar) oynatılana kadar kullanıcı bilgilerini depolamaya başlamayan genişletilmiş veri koruma modu burada kullanılır. Gömülü YouTube videolarının oynatılması başlatılırsa, "YouTube" sağlayıcısı, kullanıcı davranışı hakkında bilgi toplamak için çerezleri kullanır. “Youtube” dan alınan bilgilere göre, bunlar diğer şeylerin yanı sıra video istatistiklerini kaydetmek, kullanıcı dostu olma özelliğini geliştirmek ve kötüye kullanım uygulamalarını önlemek için kullanılıyor. Google'da oturum açtıysanız, bir videoyu tıkladığınızda verileriniz doğrudan hesabınıza atanacaktır. YouTube'daki profilinize atanmak istemiyorsanız, düğmeyi etkinleştirmeden önce oturumu kapatmalısınız. Google, verilerinizi (oturum açmamış kullanıcılar için bile) kullanım profilleri olarak kaydeder ve değerlendirir. Böyle bir değerlendirme, Google'ın kişiselleştirilmiş reklam, pazar araştırması ve / veya web sitesinin ihtiyaçlara dayalı tasarımını göstermedeki meşru menfaatleri temelinde GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca gerçekleştirilir. Bu kullanıcı profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkına sahipsiniz, ancak bu hakkı kullanmak için YouTube ile iletişime geçmeniz gerekir. YouTube'u kullanırken, kişisel veriler Google LLC sunucularına da aktarılabilir. ABD'de gel. Pazar araştırması ve / veya web sitesinin ihtiyaç temelli tasarımı. Bu kullanıcı profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkına sahipsiniz, ancak bu hakkı kullanmak için YouTube ile iletişime geçmeniz gerekir. YouTube'u kullanırken, kişisel veriler Google LLC sunucularına da aktarılabilir. ABD'de gel. Pazar araştırması ve / veya web sitesinin ihtiyaç temelli tasarımı. Bu kullanıcı profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkına sahipsiniz, ancak bu hakkı kullanmak için YouTube ile iletişime geçmeniz gerekir. YouTube'u kullanırken, kişisel veriler Google LLC sunucularına da aktarılabilir. ABD'de gel.
Gömülü videoların oynatılıp oynatılmadığına bakılmaksızın, bu web sitesine her erişildiğinde Google ağına bir bağlantı kurulur ve bu, kontrolümüz dışındaki diğer veri işleme işlemlerini tetikleyebilir.
"YouTube" adresindeki veri koruma hakkında daha fazla bilgi sağlayıcının veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy
Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, işleme için onayınız var Verilerinizin 6. maddesinin 1. paragrafına uygun olarak açıklanan bir GDPR. Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi uygulamak için, web sitesinde sağlanan "Çerez Onay Aracı" nda bu hizmeti devre dışı bırakın.

11) Çevrimiçi pazarlama
11.1 Özel izleyiciler oluşturmak için Facebook pikseli (çerez izin aracı ile)
Facebook'un "Facebook pikseli" adı verilen sosyal ağ, Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal tarafından işletilen çevrimiçi teklifimizde kullanılmaktadır. Quare, Dublin 2, İrlanda ("Facebook").
Bir kullanıcı tarafımızca yerleştirilen ve Facebook'ta oynatılan bir reklama tıklarsa, bağlantılı sayfamızın URL'si Facebook Pixel tarafından eklenecektir. Sitemiz verilerin Facebook ile pikseller aracılığıyla paylaşılmasına izin veriyorsa, bu URL parametresi, bağlantılı sitemizin kendisi tarafından ayarladığı bir çerez aracılığıyla kullanıcının tarayıcısına yazılır. Bu çerez daha sonra Facebook Pixel tarafından okunur ve verilerin Facebook'a iletilmesini sağlar.
Facebook pikseli yardımıyla, bir yandan Facebook'un, çevrimiçi teklifimizin ziyaretçilerini reklamların (sözde “Facebook reklamları”) sunumu için bir hedef grup olarak belirlemesi mümkündür. Buna göre, Facebook pikselini, yalnızca bizim tarafımızdan yerleştirilen Facebook reklamlarını, çevrimiçi teklifimize ilgi gösteren veya belirli özelliklere sahip olan Facebook kullanıcılarına görüntülemek için kullanıyoruz (örneğin, belirli konulardaki ilgi alanları veya ziyaret edilen Web sitelerine dayanan ürünler) Facebook'a ilettiğimiz (sözde "Özel Hedef Kitleler"). Facebook pikseli yardımıyla, Facebook reklamlarımızın kullanıcıların potansiyel ilgisine uygun olmasını ve can sıkıcı olmamasını sağlamak istiyoruz.
Toplanan veriler bizim için anonimdir, bu nedenle bize kullanıcının kimliği hakkında herhangi bir sonuç vermez. Bununla birlikte, veriler Facebook tarafından saklanır ve işlenir, böylece ilgili kullanıcı profiliyle bağlantı kurulabilir ve Facebook, verileri Facebook veri kullanım kılavuzlarına (https://www.facebook.com) uygun olarak kendi reklam amaçları için kullanabilir. / about / privacy /). Veriler, Facebook ve ortaklarının Facebook'a ve Facebook'un dışına reklam vermesini sağlayabilir.
Facebook pikselinin kullanımıyla ilişkili veri işleme, yalnızca GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının 1. paragrafına uygun olarak açık rızanız ile gerçekleştirilir. Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi uygulamak için, web sitesine entegre "Çerez Onay Aracı" ndaki "Facebook Pikseli" ayarının yanındaki işareti kaldırın.
11.2 Google Ads Dönüşüm İzleme Kullanımı
Bu web sitesi, "Google Ads" çevrimiçi reklamcılık programını ve Google Ads'in bir parçası olarak Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda'nın ("Google") dönüşüm izlemesini kullanmaktadır. Google Ads teklifini, harici web sitelerindeki reklam materyalleri (sözde Google Adwords) yardımıyla çekici tekliflerimize dikkat çekmek için kullanıyoruz. Reklam kampanyalarından elde edilen verilerle ilgili olarak, bireysel reklam önlemlerinin ne kadar başarılı olduğunu belirleyebiliriz. Amacımız, ilginizi çeken reklamları size göstermek, web sitemizi sizin için daha ilginç hale getirmek ve oluşan reklam maliyetlerinin adil bir şekilde hesaplanmasını sağlamaktır.
Dönüşüm izleme çerezi, bir kullanıcı Google tarafından yerleştirilen bir Reklam reklamını tıkladığında ayarlanır. Çerezler, cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Bu çerezler genellikle 30 gün sonra geçerliliğini yitirir ve kişisel tanımlama için kullanılmaz. Kullanıcı bu web sitesindeki belirli sayfaları ziyaret ederse ve çerezin süresi henüz dolmamışsa, biz ve Google kullanıcının reklama tıkladığını ve bu sayfaya yönlendirildiğini görebiliriz. Her Google Ads müşterisi farklı bir çerez alır. Bu, çerezlerin Google Ads müşterilerinin web siteleri aracılığıyla izlenemeyeceği anlamına gelir. Dönüşüm çerezi kullanılarak elde edilen bilgiler, Google Ads müşterileri için dönüşüm istatistikleri oluşturmak için kullanılır, dönüşüm izlemeyi seçmiş olanlar. Müşteriler, reklamlarını tıklayan ve dönüşüm izleme etiketi olan bir sayfaya yönlendirilen toplam kullanıcı sayısını öğrenir. Ancak, kullanıcıların kişisel olarak tanımlanabileceği herhangi bir bilgi almazlar. İzlemeye katılmak istemiyorsanız, İnternet tarayıcınızda "Kullanıcı ayarları" anahtar kelimesi altında Google dönüşüm izleme çerezini devre dışı bırakarak bu kullanımı engelleyebilirsiniz. Bu durumda çevrim takibi istatistiklerine dahil edilmezsiniz. Google Ads'i GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca hedefli reklamcılığa olan meşru menfaatimize dayanarak kullanıyoruz. Google Ads'i kullanırken, kişisel veriler Google LLC sunucularına da aktarılabilir. ABD'de gel.
Google'ın veri koruma hükümleri hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki İnternet adresinde bulabilirsiniz: https://www.google.de/policies/privacy/ adresinde
bulunan bağlantıyı kullanarak Google Ads Dönüşüm İzleme tarafından çerezlerin ayarlanmasına kalıcı olarak itiraz edebilirsiniz. aşağıdaki bağlantı Google'dan tarayıcı eklentisini indirin ve yükleyin:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Lütfen bu web sitesinin belirli işlevlerinin kullanılamayabileceğini veya yalnızca çerez kullanımını devre dışı bıraktıysanız sınırlı ölçüde.
Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, GDPR Madde 6 (1) (a) uyarınca yukarıda açıklanan verilerinizin işlenmesi için onayınızı aldık. Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi gerçekleştirmek için, web sitesinde sağlanan "Çerez Onay Aracı" ndan bu hizmeti devre dışı bırakın veya alternatif olarak, itirazda bulunmak için yukarıda açıklanan seçeneği takip edin.
11.3 Satış Ortağı Programlarının Kullanımı
- AWIN Performance Advertising Network
AWIN AG, Eichhornstrasse 3, 10785 Berlin'in (bundan böyle "AWIN" olarak anılacaktır) performans reklamcılık ağına katılıyoruz. AWIN, izleme hizmetlerinin bir parçası olarak, web sitelerini veya müşterilerinin diğer çevrimiçi tekliflerini ziyaret eden veya kullanan kullanıcıların son cihazlarındaki işlemlerini (örn. Satış fırsatları) belgelemek için çerezleri saklar (örn. Bir bültene kaydolma veya çevrimiçi sipariş verme). Bu çerezler, bir reklam ortamının başarısını ve ağı çerçevesinde karşılık gelen faturalandırmayı doğru bir şekilde atama amacına hizmet eder.
Bir çerez, yalnızca belirli bir reklam aracının bir cihaz tarafından ne zaman tıklandığı ile ilgili bilgileri depolar. Bireysel kullanıcıya atanamayan ayrı bir rakam dizisi, bir reklamverenin, yayıncının ortak programının ve kullanıcının eyleminin (tıklama veya görüntüleme) zamanının belgelendiği AWIN izleme tanımlama bilgilerinde saklanır. AWIN ayrıca, bir işlemin gerçekleştirildiği cihaz, örneğin işletim sistemi ve arayan tarayıcı hakkında bilgi toplar. Bilgiler aynı zamanda kişisel veriler içeriyorsa, açıklanan işlem, AWIN ile yapılan komisyon ödemelerinin GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının fıkrası uyarınca işlenmesindeki meşru mali menfaatimiz temelinde gerçekleşir.
Tarayıcınızda çerezlerin saklanmasını istemiyorsanız, bunu uygun tarayıcı ayarlarını yaparak yapabilirsiniz. İlgili tarayıcınızda çerezlerin saklanmasını Ekstra / İnternet Seçenekleri altında devre dışı bırakabilir, belirli web siteleriyle sınırlayabilir veya tarayıcınızı bir çerez gönderilir gönderilmez size bildirecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu durumda, çevrimiçi tekliflerin ve kısıtlı kullanıcı rehberliğinin sınırlı bir görüntüsünü hesaba katmanız gerekeceğini lütfen unutmayın. Çerezleri de istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bu durumda, içinde depolanan bilgiler cihazınızdan kaldırılacaktır.
AWIN tarafından veri kullanımına ilişkin daha fazla bilgi şirketin veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.awin.com/de/rechtliches
Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, GDPR Madde 6 (1) (a) uyarınca yukarıda açıklanan verilerinizin işlenmesi için onayınızı aldık. Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi uygulamak için, lütfen itirazda bulunmak için yukarıda belirtilen seçeneği takip edin.

12) Web analizi hizmetleri
12.1 Google (Universal) Analytics
Bu web sitesi, Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda ("Google") tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google (Universal) Analytics'i kullanmaktadır. Google (Universal) Analytics, cihazınızda depolanan ve web sitesi kullanımınızın analiz edilmesini sağlayan "çerezler" denen metin dosyalarını kullanır. Bu web sitesini kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan bilgiler (kısaltılmış IP adresi dahil) genellikle bir Google sunucusuna aktarılır ve orada saklanır; ayrıca Google LLC sunucusuna da aktarılabilir. ABD'de gel.
Bu web sitesi, yalnızca "_anonymizeIp ()" uzantısıyla Google (Universal) Analytics kullanır; bu, IP adresinin kısaltılmasıyla anonimleştirilmesini sağlar ve doğrudan kişisel referansı hariç tutar. Uzatma sonucunda, IP adresiniz Google tarafından Avrupa Birliği üye devletlerinde veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşmasının diğer sözleşme ülkelerinde önceden kısaltılacaktır. Yalnızca istisnai durumlarda, tam IP adresi ABD'deki bir Google LLC. Sunucusuna gönderilecek ve orada kısaltılacaktır. Bizim adımıza, Google bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi aktivitesi hakkında raporlar derlemek ve bize web sitesi aktivitesi ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır.
Google Analytics, "demografik özellikler" adı verilen özel bir işlevle, ilgi alanlarıyla ilgili reklamların değerlendirilmesi temelinde site ziyaretçilerinin yaşı, cinsiyeti ve ilgi alanlarıyla ilgili ifadelerle ve yardımla istatistiklerin oluşturulmasına da olanak tanır. üçüncü taraf bilgileri. Bu, pazarlama önlemlerinin hedef kitleye göre optimize edilmiş hizalanması amacıyla web sitesinin kullanıcı gruplarının tanımlanmasına ve farklılaştırılmasına izin verir. Ancak, "demografik özellikler" aracılığıyla kaydedilen veri kayıtları belirli bir kişiye atanamaz.
Yukarıda açıklanan tüm işlemler, özellikle kullanılan cihazla ilgili bilgilerin okunması için Google Analytics çerezlerinin ayarlanması, yalnızca GDPR Madde 6 (1) (a) uyarınca bize açık onayınızı verdiyseniz gerçekleştirilecektir. Bu izin olmadan, siteyi ziyaretiniz sırasında Google Analytics kullanılmayacaktır.
Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi uygulamak için, lütfen bu hizmeti web sitesinde sağlanan "Çerez Onay Aracı" nda devre dışı bırakın. Google ile, Google Analytics'in kullanımı için, Google'ın web sitesi ziyaretçilerimizin verilerini korumak ve üçüncü şahıslara iletmemekle yükümlü olduğu bir sipariş işleme sözleşmesi imzaladık.
AB'den ABD'ye veri aktarımı için Google, ABD'deki Avrupa veri koruma düzeyiyle uyumluluğu sağlamayı amaçlayan Avrupa Komisyonu'nun standart veri koruma maddelerine güvenir.
Google (Universal) Analytics hakkında daha fazla bilgi burada bulunabilir: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
12.2 Jetpack (eski adıyla WordPress.com-İstatistikler)
Bu teklif, Quantcast Inc. izleme teknolojisini kullanarak Automattic Inc., 60 29th Street # 343, San Francisco, CA 94110-4929, ABD tarafından sağlanan web analiz hizmeti Jetpack'i (eski adıyla WordPress.com-Stats) kullanır. 201 3rd St, Kat 2, San Francisco, CA 94103-3153, ABD. Jetpack'in yardımıyla, GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca optimizasyon ve pazarlama amaçları için kullanıcı davranışının istatistiksel analizine olan meşru menfaatimiz temelinde, takma adlı ziyaretçi verileri toplanır, değerlendirilir ve saklanır. Bu verilerden, aynı amaç için takma adlı kullanım profilleri oluşturulabilir ve değerlendirilebilir. Jetpack, ziyaretçinin İnternet tarayıcısının önbelleğinde yerel olarak depolanan küçük metin dosyaları gibi çerezler kullanır. Bu çerezler, diğer şeylerin yanı sıra, tarayıcıyı tanımak ve böylece istatistiksel verilerin daha kesin bir şekilde belirlenmesini sağlamak için. Kullanıcının IP adresinin verileri de toplanır, ancak herhangi bir kişisel referansı hariç tutmak için toplandıktan hemen sonra ve saklanmadan önce takma ad verilir.
Tanımlama bilgisi tarafından bu web sitesini kullanımınız hakkında oluşturulan bilgiler (takma adla belirtilmiş IP adresi dahil) ABD'deki bir sunucuya aktarılır ve yukarıda belirtilen çıkarları korumak için burada saklanır.
Gelecekte ziyaretçi verilerinizin veri toplanmasına ve depolanmasına itiraz etmek için, aşağıdaki bağlantıdan Quantcast'ten bir devre dışı bırakma çerezi indirebilirsiniz; bu, tarayıcınızdan hiçbir ziyaretçi verisinin Jetpack tarafından toplanmayacağı ve Future: https: // www .quantcast.com / opt-out
Devre dışı bırakma çerezi Quantcast tarafından ayarlanır.
Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, GDPR Madde 6 (1) (a) uyarınca yukarıda açıklanan verilerinizin işlenmesi için onayınızı aldık. Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi uygulamak için, lütfen itirazda bulunmak için yukarıda belirtilen seçeneği takip edin.

13)
Yeniden hedeflemeyi / yeniden pazarlamayı / tavsiye reklamcılığını onaylayın
Bu web sitesi, bir converify GmbH, Hofmannstr. Şirketinin bir teknolojisi olan "converify" işlevlerini kullanmaktadır. 25-27, D-81379 Münih. Converify ile başlangıç, ürün ayrıntısı, alışveriş sepeti veya kategori sayfası çerçevesinde size hedefli ve bireysel ürün önerileri göstermemiz mümkündür. Ürün önerileri, önceki ve mevcut tıklama ve satın alma davranışının çerez tabanlı bir analizi temelinde görüntülenir, ancak hiçbir kişisel veri depolanmaz. Bu durumlarda, ilgi alanlarınız hakkında takma ad verilmiş verileri toplamak ve böylece reklamın görüntülenmesini içerik ve zaman açısından bireysel olarak uyarlamak için bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda bir çerez saklanır. Bu çerezler, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Web sitemizde kaldığınız belirli zamanlarda, ürün ve bilgi ilgi alanlarınıza büyük olasılıkla karşılık gelen reklamlar gösterilecektir. Toplanan bilgiler bir kişiyle ilgiliyse, kişiselleştirilmiş reklamların görüntülenmesi ve pazar araştırması konusundaki meşru menfaatimiz temelinde GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca işlenir.
İnternet tarayıcınızı, çerezlerin gelecekte bilgisayarınızda saklanamayacağı veya önceden kaydedilmiş çerezlerin silineceği şekilde ayarlayarak reklam tercihleri ​​için çerez ayarını kalıcı olarak devre dışı bırakabilirsiniz. Bununla birlikte, tüm çerezleri kapatmak, web sitemizdeki bazı işlevlerin artık gerçekleştirilemeyeceği anlamına gelebilir.
Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, GDPR Madde 6 (1) (a) uyarınca yukarıda açıklanan verilerinizin işlenmesi için onayınızı aldık. Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi uygulamak için, lütfen itirazda bulunmak için yukarıda belirtilen seçeneği takip edin.

14) Araçlar ve çeşitli
14.1 CookieBot
Bu web sitesi, çerez tercihlerinizi kaydetmek için teknik olarak gerekli çerezleri ayarlayan Cybot A / S, Havnegade 39, 1058 Kopenhag, Danimarka'dan ("CookieBot") çerez izin aracını kullanır. Bu veri işleme, Web sitesi ziyaretçileri için bir çerez izin yönetimi hizmetinin sağlanmasındaki meşru menfaatimiz temelinde Madde 6 paragraf 1 lit. f GDPR uyarınca gerçekleştirilir.
14.2 Google reCAPTCHA
Bu web sitesinde ayrıca Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda'dan ("Google") reCAPTCHA işlevini kullanıyoruz. Bu işlev öncelikle, bir girdinin gerçek bir kişi tarafından mı yoksa makine ve otomatik işleme tarafından uygunsuz bir şekilde mi yapıldığını ayırt etmek için kullanılır. Hizmet, Google tarafından reCAPTCHA hizmeti için gerekli olan IP adresinin ve diğer tüm verilerin Google'a gönderilmesini içerir ve kötüye kullanım ve spam'den kaçınmak için Madde 6 Paragraf 1'e uygun olarak gerçekleştirilir. Google reCAPTCHA'yı kullanırken, kişisel veriler Google LLC sunucularına da aktarılabilir. ABD'de gel.
Google reCAPTCHA ve Google'ın veri koruma beyannamesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste görülebilir: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/
Yasal olarak gerekli olduğu ölçüde, açıklanan verilerinizin işlenmesine izin veriyoruz yukarıda Madde 6 Paragraf 1 lit. uyarınca elde edilen bir GDPR. Gelecek için geçerli olmak üzere istediğiniz zaman onayınızı iptal edebilirsiniz. İptal işleminizi uygulamak için, lütfen itirazda bulunmak için yukarıda belirtilen seçeneği takip edin.

15) Veri
sahibinin hakları 15.1 Geçerli veri koruma kanunu, kişisel verilerinizin işlenmesinden sorumlu kişi karşısında size kapsamlı veri sahibi hakları (bilgi ve müdahale hakları) verir ve aşağıda sizi bilgilendireceğiz. :
- Madde 15 GDPR uyarınca bilgi edinme hakkı: Özellikle, tarafımızdan işlenen kişisel verileriniz, işleme amaçları, işlenen kişisel veri kategorileri, verilerinizin alıcıları veya alıcı kategorileri hakkında bilgi edinme hakkına sahipsiniz. Planlanan saklama süresi veya saklama süresinin belirlenmesi için kriterler, bir düzeltme hakkının varlığı, silme, işlemenin kısıtlanması, işlemeye itiraz, bir denetim makamına şikayette bulunma, verdiysek verilerinizin kaynağı profil oluşturma dahil olmak üzere otomatik karar vermenin varlığını sizden toplamamak ve gerekirse,İlgili mantık ve bu tür işlemenin kapsamı ve amaçlanan etkileri hakkında anlamlı bilgiler ve ayrıca verileriniz üçüncü ülkelere iletildiğinde GDPR Madde 46 uyarınca var olan garantilerden haberdar olma hakkınız;
- Madde 16 GDPR uyarınca düzeltme hakkı: Sizinle ilgili yanlış verilerin derhal düzeltilmesi ve / veya tarafımızdan saklanan eksik verilerinizin tamamlanması hakkına sahipsiniz;
- Madde 17 GDPR uyarınca silme hakkı: Madde 17 Paragraf 1 GDPR'nin gereklilikleri karşılanırsa kişisel verilerinizin silinmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Bununla birlikte, bu hak özellikle, işlemenin ifade ve bilgi özgürlüğü hakkını kullanmak, yasal bir yükümlülüğü yerine getirmek, kamu yararı nedeniyle veya yasal talepleri ileri sürmek, uygulamak veya savunmak için gerekli olması halinde mevcut değildir;
- Madde 18 GDPR uyarınca işlemeyi kısıtlama hakkı: Verilerinizi silmeyi kabul edilemezlik nedeniyle reddederseniz, verilerinizin doğruluğunun kontrol edildiği sürece kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını talep etme hakkına sahipsiniz. veri işleme ve bunun yerine verilerinizin, amaca ulaşıldıktan sonra artık bu verilere ihtiyacımız kalmadığında veya özel durumunuzun nedenlerine itiraz ettiğinizde yasal iddiaları ileri sürmek, uygulamak veya savunmak için verilerinize ihtiyacınız varsa bizim meşru nedenlerimizin geçerli olup olmadığı henüz belli olmadığı sürece;
- Madde 19 GDPR uyarınca bilgi edinme hakkı: Sorumlu kişiye karşı işlemenin düzeltilmesi, silinmesi veya kısıtlanması hakkını ileri sürdüyseniz, sorumlu kişi, kişisel verilerin bulunduğu tüm alıcılara verileri düzeltmek veya silmekle yükümlüdür. Bu imkansız olmadığı veya orantısız bir çaba içermediği sürece, sizinle ilgili ifşa edilmiş veya işlemin kısıtlanması. Bu alıcılar hakkında bilgilendirilme hakkına sahipsiniz.
- Madde 20 GDPR uyarınca veri taşınabilirliği hakkı: Bize sağladığınız kişisel verilerinizi yapılandırılmış, ortak ve makine tarafından okunabilir bir biçimde alma veya sorumlu başka bir kişiye aktarılmasını talep etme hakkına sahipsiniz, teknik olarak mümkün olduğu ölçüde;
- Madde 7 Paragraf 3 GDPR uyarınca verilen izni iptal etme hakkı: Gelecekte geçerli olmak üzere herhangi bir zamanda verilerin işlenmesine yönelik onayınızı iptal etme hakkına sahipsiniz. İptal durumunda, daha fazla işlemenin izinsiz işleme için yasal bir temele dayanmaması koşuluyla, ilgili verileri derhal sileceğiz. Onayınızı geri çekmeniz, geri çekilme noktasına kadar sizin rızanız temelinde yürütülen işlemenin yasallığını etkilemez;
- Madde 77 GDPR uyarınca bir şikayette bulunma hakkı: Kişisel verilerinizin işlenmesinin GDPR'yi ihlal ettiğini düşünüyorsanız, diğer herhangi bir idareye halel getirmeksizin bir denetim makamına şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. veya ikamet ettiğiniz yerin, iş yerinizin veya iddia edilen ihlalin bulunduğu Üye Devletin yargı yolu.
15.2
KİŞİSEL VERİLERİNİZİ ÇIKARLAR DENGESİNDEKİ BÜYÜK YASAL FAİZLERİMİZE DAYANARAK İŞLEM EĞERSE, HEDEFİNİZİ GEREKTİRDİĞİMİZ NEDENLERİ HER ZAMAN DOĞRU SİZE SAHİP OLURSUNUZ.
İTİRAZ HAKKINIZI KULLANIRSANIZ, İLGİLİ VERİLERİN İŞLENMESİNE SON VERECEĞİZ. İLGİ ALANLARINIZ, TEMEL HAKLARINIZ VE ÖZGÜRLÜKLERİN DIŞINDAKİ İŞLEME İÇİN ZORUNLU NEDENLER KANITLAYABİLİRSEMİZ ​​VEYA İŞLEME VEYA İFADE UYGULANIRSA İLAVE İŞLEME SAKLIDIR.
KİŞİSEL VERİLERİNİZ DOĞRUDAN REKLAM İÇİN BİZİM TARAFIMIZDAN İŞLENMİŞSE, BU REKLAM AMACI İÇİN KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE HER ZAMAN İTİRAZ ETME HAKKINA SAHİPTİR. YUKARIDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ HEDEFLERİNİZ.
İTİRAZ HAKKINIZI KULLANIRSANIZ, DOĞRUDAN REKLAM AMAÇLARI İLE İLGİLİ VERİLERİN İŞLENMESİNE SON VERECEĞİZ.

16) Kişisel verilerin
saklanma süresi Kişisel verilerin saklanma süresi, ilgili yasal temele, işleme amacına ve - eğer ilgiliyse - ek olarak ilgili yasal saklama süresine (örn. Ticari ve vergi saklama süreleri) bağlıdır.
Kişisel verileri Madde 6 (1) (a) GDPR uyarınca açık rıza temelinde işlerken, bu veriler ilgili kişi rızasını iptal edene kadar saklanır.
6. Maddeye göre yasal veya benzer yükümlülükler bağlamında işlenen veriler için yasal saklama süreleri varsa ve / veya daha fazla depolamada meşru menfaatimiz yoksa.
Kişisel verileri Madde 6 paragraf 1 lit. f GDPR temelinde işlerken, bu veriler ilgili kişi GDPR Madde 21 Paragraf 1 GDPR uyarınca itiraz hakkını kullanana kadar, korumaya değer zorunlu nedenlerimiz olmadıkça saklanır. veri konusunun çıkarlarının, haklarının ve özgürlüklerinin ağır bastığını veya işlemenin yasal iddiaları ileri sürmeye, uygulamaya veya savunmaya hizmet ettiğini işleme için kanıtlayın.
Kişisel verileri doğrudan reklam amacıyla işlerken, 6. maddenin 1. fıkrasının 1. fıkrasına göre aydınlatılır.
Bu beyandaki özel işleme durumları hakkındaki diğer bilgilerde aksi belirtilmedikçe, saklanan kişisel veriler, toplandıkları veya başka şekilde işlendikleri amaçlar için artık gerekli olmadıklarında silinecektir.